Over Blanco Tekst

27/12/20110 Commentsadmin

Blanco Tekst bestaat sinds juli 2009, toen Sabine de Witte, oprichtster, besloot om passie en talent te combineren. Destijds met een focus op SEO-website teksten die leesbaar waren voor klanten én vindbaar voor zoekmachines.

Inmiddels is het dienstenpakket van Blanco Tekst uitgebreid met

  • – content creatie
  • – journalistieke artikelen en research
  • – Google AdWords (SEA)
  • – influencer marketing
  • – redactiewerkzaamheden
  • – SEO on site sessies
  • – social media strategie en uitvoer
  • – spreken of dagvoorzitterschap op events
  • – training Online Marketing

Internationale klanten

Blanco Tekst werkt vanuit Amsterdam en heeft in de afgelopen jaren verschillende klanten mogen bedienen met taalkunst en sharable social media. Van Care Plus tot Zoku, als resume editor service community manager van Gall & Gall tot het redactionele gezicht van everywheretwingo.nl. Ook ondersteunt Blanco Tekst op freelance basis de redactie van National Geographic Traveler, waar onder andere advertorials schrijven tot het specialisme behoort. Voor De Persgroep werd de advertorial reeks ‘Sabine op Reis’ gemaakt in samenwerking met NH Collection Hotels.

Verbinden van reisbranche en online influencers

Van het organiseren tot een bloggers event om kennis over te dragen tot het samenbrengen van de juiste influencers voor een influencer marketing campagne, doordat Sabine één van de eerste reisbloggers van Nederland was weet zij precies wat merken, bedrijven én bloggers nodig hebben voor een goede samenwerking. Het overdragen van kennis en het ‘opvoeden’ van de reisbranche om met online platformen en influencers te werken maakt het kringetje daarom perfect rond.

blanco tekst

Start-ups begeleiden

Naast content en de reisindustrie helpt Blanco Tekst graag start-ups, voornamelijk op het gebied van online pr, social media en influencer marketing. Daarnaast is Sabine mentor bij o.a The Family in Parijs en Rockstart in Amsterdam. Sparren met start-ups geeft veel energie en bijzondere invalshoeken. Bovendien heeft Sabine een groot netwerk investeerders.

Digital Nomad

Blanco Tekst zoekt regelmatig internationale inspirerende omgevingen op om conferenties te bezoeken, kennis en netwerk te vergroten. Een vast kantoor past niet bij deze Digital Nomad lifestyle, dus afspraken vinden plaats bij Amsterdamse hotspots of bijzondere locaties in Amsterdam.

Zoek jij versterking voor je content en zoek essay editor je iemand die letters ademt, woordgrapjes droomt en zinnen uitfloept die er toe doen? Neem dan contact op!