Over Blanco Tekst.

taal

Na mijn studie HBO Communicatie besloot ik wat met mijn passie voor taal en tekst te gaan doen. Via Twitter kwamen steeds vaker verzoeken binnen voor freelance opdrachten en uiteindelijk heb ik besloten de sprong te wagen en voor mijzelf te beginnen als tekstschrijver.

Passie voor taal

Nou is er in Nederland geen schaarste aan tekstschrijvers en copywriters, dus koos ik voor webteksten als specialiteit.Door me te verdiepen in SEO, richtlijnen voor content en via vakblogs en events bij te blijven van actuele ontwikkelingen, worden de teksten optimaal.

Content Creator

Als content creator maak en bedenk ik content voor klanten. Van nieuwsbrief tot tweet, blogpost tot terugkerend item. Dit doe ik o.a. voor National Geographic Traveler, als webredactrice en native advertising coördinator.

Sabine de Witte

Language artist

Sabine de Witte is social actief. Volg haar op Twitter