Klanten

Blanco Tekst werkt voor diverse klanten uit verschillende branches en heeft zowel offline als online teksten geproduceerd. Neem contact op voor een uitgebreid CV en portfolio.

Opdrachtgevers

Dawntime
Restaurant l'Invitée
Hotel Auberge Cavaliere
AdFiliate bv

Blanco Tekst is ingeschakeld door Bizztemp in Haarlem voor de verzorging en begeleiding van PR-uitingen, de Google Adwords campagne en het herschrijven van de website teksten.

Blanco Tekst is een van de vaste freelancers voor Comma.

Dat Blanco Tekst voor klanten uit diverse branches werkt, blijkt uit Regma. Voor dit bedrijf in grootformaat printers ondersteunt Blanco Tekst de online marketing activiteiten en SEO.

In samenwerking met MoreCreative voert Blanco Tekst social media activiteiten uit.

De Masterclass brochure en webteksten van de 'Stop de Teek van onderen!' campagne in opdracht van Tropenzorg BV zijn van de hand van Blanco Tekst.
De vertalingen voor de UK campagne Stop the Tick tijdens de Tick Awareness Week op de website Stop the Tick, de vertaling van de MasterClass en het filmpje zijn gedaan door Blanco Tekst.

Blanco Tekst heeft de teksten voor Gomundo herschreven en SEO geoptimaliseerd.

Voor Elevate BV heeft Blanco Tekst de Nederlandse en Engelse teksten geschreven.

Voor Care Plus® voert Blanco Tekst in samenwerking met AdFiliate social media monitoring en online marketing activiteiten uit. Ook heeft Blanco Tekst de Nederlandse en Engelse teksten voor de binnenkort te lanceren iphone en ipad applicatie geschreven.
Samenwerking
Daarnaast werkt Blanco Tekst nauw samen met AdFiliate bv Internet Marketing uit Amsterdam voor diverse klanten, waaronder Taha en Portucasa en Office Spaces.

Website ontwikkeling
De vernieuwde website van Droam is onder andere mogelijk gemaakt door Blanco Tekst.

Redactie en interviews
Blanco Tekst doet ook redactiewerk. Zo is Blanco Tekst betrokken als hoofdredactie bij de websites Verkeersbureaus.info en Boekjevakantie.nl
Daarnaast is Blanco Tekst in te huren voor het afnemen van interviews.

Bloggen
Daarnaast is Blanco Tekst vaste blogger voor de website Reismanagers, het platform voor reismanagers.