Cursus Vindbare Fashion

Cursus Vindbare Fashion – SEO voor fashion blogs

Zoals veel ideeën, is ook Vindbare Fashion uit lichte frustratie ontstaan. Om te weten wat er speelt in de wereld van fashion, trends & lifestyle bekijk ik privé graag fashion blogs. Zowel Nederlands als internationaal. Ik vind het erg intrigerend om te zien wat goede fashion blogs voor elkaar krijgen, front row seats bij de Fashion Weeks, designer kleding, etc. Ze steken veel tijd, geld en moeite in hun blog en ieder nieuw fashionblog hoopt de nieuwe ‘StyleScrapbook’ of ‘Afterdrk’ te worden.

Vindbare blogs

Wat me daarom steeds opvalt, is het gebrek aan (technische) begeleiding en optimalisatie. Foto’s en plaatjes krijgen titels als IMG_196, Fashion Week blogs worden niet gevonden op het moment dat een item echt een trend is, om het nog niet eens over de organische, gewone vindbaarheid van de fashionblogs te hebben. Blanco Tekst biedt daarom een cursus Vindbare Fashion aan, voor fashion bloggers en/of pr-bureaus die hun vertegenwoordigen. Een simpele SEO training met basics die iedere blogger zelf kan toepassen. Lees alles over de cursus Vindbare Fashion en hoe je deze kunt boeken.

About the Author

Dit is de bio van Sabine de Witte, copywriter en social media strateeg. Bekijk mijn Sabine de Witte profiel op Google+.
Comments are closed.