Twee jaar Blanco Tekst

Tweede verjaardag Blanco Tekst

Alweer 2 jaar is het geleden dat Blanco Tekst zich inschreef bij de Kamer van Koophandel en van start ging. De naam bedacht ik een half uur voordat ik er mijn afspraak had, om nog snel even te checken wat anderen er van vonden. Mijn specialisatie bedacht ik er ter plekke en inmiddels doe ik veel meer dan alleen (web)tekst schrijven. Die 2 jaar vlogen voorbij, dankzij de leuke opdrachten, mooie samenwerkingen en goede resultaten. Inmiddels is Blanco Tekst op zoek naar een stagiair(e) en wordt er gewerkt aan de internationale website voor Blanco Text.

Blanco Tekst bedankt…

Iedereen waar ze voor heeft gewerkt, mee heeft samen gewerkt of die voor haar heeft gewerkt. Zonder jullie was het nooit mogelijk geweest om te komen waar Blanco Tekst nu staat. Hoewel er vaak gevraagd werd of het in deze tijd wel een goed idee was om zelfstandig te gaan ondernemen, heeft Blanco Tekst nooit iets van de crisis gemerkt. Hopelijk blijft dat de komende tijd zo en zijn er komend jaar weer veel mooie opdrachten en projecten waar Blanco Tekst aan mag werken.

Vooruitblik

Momenteel wordt het logo van Blanco Tekst opgefrist. De vulpen in het logo is toch wat ‘outdated’ en er is niet uit te halen dat Blanco Tekst ook ingezet kan worden voor online marketing activiteiten als Google AdWords (SEA), social media, usability en content advies. Blanco Text Barcelona zal zich op een ietwat andere markt gaan richten, maar daarover volgt binnenkort meer.

Viering

Vorig jaar vierde Blanco Tekst haar eerste verjaardag in Parijs en ook dit jaar zal er in Parijs geproost worden op dit heugelijke feit. Via Twitter kreeg Blanco Tekst treintickets cadeau van De Jong Intra, als cadeau. Een ontzettend leuk gebaar en een enorme stimulans om vooral lekker door te gaan!

Typemachine Olivetti

About the Author

Dit is de bio van Sabine de Witte, copywriter en social media strateeg. Bekijk mijn Sabine de Witte profiel op Google+.
Comments are closed.