Blanco Tekst gaat internationaal

Kantoor in Barcelona, Spanje

Al bijna een jaar voert Blanco Tekst regelmatig werkzaamheden uit vanuit Spanje. Een fijne afwisseling met het Nederlandse werkritme. De variatie van omgeving werkt erg inspirerend. Afgelopen week was Blanco Tekst aanwezig tijdens het Mobile World Congress in Barcelona en deed de perfecte gelegenheid zich aan; een bedrijfsverzamelpand in Barcelona.

Gild International

Het kantoor is gevestigd in een straat achter de bekende Passeig de Gracia, een van de grote doorlopende straten met internationale winkels, hotels en restaurants. Het bruisende hart van Barcelona dat via de Ramblas naar zee loopt en vlakbij het beroemde plein Placa Catalunya zit. Blanco Tekst huist daar in Gild International, een business club voor internationaal werkende zelfstandigen. Er worden veel netwerkbijeenkomsten georganiseerd en het is erg laagdrempelig. Een geweldige omgeving!

Blanco Tekst zal hier maandelijks ongeveer een week gaan doorbrengen, om internationale klanten te kunnen bedienen.

About the Author

Dit is de bio van Sabine de Witte, copywriter en social media strateeg. Bekijk mijn Sabine de Witte profiel op Google+.
Comments are closed.